Altijd oké onderhoudsbeurt

Om ervoor te zorgen dat uw auto 100% betrouwbaar is en in topconditie blijft, is het nodig dat er, naast de Algemene Periodieke Keuring (APK), regelmatig met een vakkundig oog naar gekeken wordt.

Kiest u bij ons voor een Altijd Oké Onderhoudsbeurt, dan weet u zeker dat uw auto van top tot teen gecontroleerd wordt. Daarbij komen alle belangrijke onderdelen aan de orde. Van remmen en banden tot schokdempers, uitlaat en katalysator. Wordt bij de Altijd Oké Onderhoudsbeurt een mankement geconstateerd, dan hoort u dit meteen. Ook kan de monteur u precies vertellen welke reparaties u op korte termijn nog kunt verwachten.

U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Uitgeknipt

schade

Schade reparatie     

Autoschade of ruitbreuk? Ook daarmee kunt u gewoon terecht bij uw Autobedrijf Postma. Wij hebben de kennis én bevoegdheid in huis. Handig om te weten, als u met een schadegeval bij uw verzekerings-maatschappij moet aankloppen.

U hoeft dan niet naar een onbekend autobedrijf, maar kunt gewoon aangeven dat u uitstekend bij ons terecht kunt. Wij kunnen uw auto namelijk in bijna alle gevallen tegen dezelfde voorwaarden en condities repareren als een voor u onbekend schadeherstelbedrijf. Neem daarom, in geval van schade, altijd even contact met ons op.

AD-PECHHULPPAS van de BOVAG

Met de bovagpechhulppas kunt u altijd rekenen op hulp bij pech onderweg. Indien mogelijk wordt ter plekke een reparatie uitgevoerd. Lukt dat niet, dan wordt uw auto naar een autobedrijf gebracht. Zo nodig krijgt u een vervangende auto aangeboden zodat u uw reis kunt vervolgen.

Strandt u in het buitenland?
Ook dan bestaat de mogelijkheid voor vervangend vervoer. Bij complexe reparaties is het mogelijk dat uw auto naar Nederland wordt gerepatrieerd. De bovagpechhulppas zorgt er ook voor dat eventueel noodzakelijke onderdelen naar het autobedrijf in het buitenland worden gestuurd. Kortom, er wordt alles aan gedaan om u snel weer op weg te krijgen.

De AD bovagpechhulppas is een gezamenlijk initiatief met de Bovag afdeling ABA

bannermobiliteitsgarantie.

Aircocleaning

De airconditioning zorgt voor een prettig klimaat in de auto. Echter, bij een slecht onderhouden airco-installatie kunnen wanneer men het aircosysteem aanzet, bacteriën, schimmels en andere micro-organismen door de ventilatie in het interieur van de auto terecht komen. Deze micro-organismen kunnen bij mensen, die daarvoor gevoelig zijn, nare allergische reacties veroorzaken, zoals niezen, hoesten en geïrriteerde ogen. Ook kan er door deze vervuiling een onprettige muffe geur ontstaan. Het is daarom verstandig elke airconditioning op tijd (tenminste éénmaal per jaar) te laten reinigen. Het interieurfilter in de auto wordt bij het reinigen van de airconditioning gecontroleerd en indien nodig vervangen.

LID BOVAG

Wat wij voor u kunnen betekenen?